de Boer en Zwarts

Adres: De Corantijn 31-J 1689 AN Zwaag | Telefoon: 0229 - 298313 | E-mail: info@deboerenzwarts.nl

Lees dit goed door!

In de periode van maandag 24 februari 2020 t/m donderdag 2 april 2020 kunt u gebruik maken van deze online agenda.

U kunt hier een afspraak maken voor uw belastingaangifte.

Let op!

De kosten voor een afspraak op kantoor zijn gestegen. We hebben deze beslissing moeten nemen i.v.m. de werkdruk en vanwege een stijging van onze algemene kosten zoals software en personeel.

Prijs in 2020 met een afspraak*

-Aangifte 1 persoon             € 65,-

-Aangifte 2 personen           € 85,-

De afspraak op kantoor is met mevr. Zwarts. Wilt u een afspraak met dhr. de Boer dan kunt u telefonisch een afspraak maken.

 

Wilt u een informatief gesprek over bv. echtscheiding, de AOW of fiscaal advies inzake uw hypotheek of aankoop/verkoop eigen woning. 

Buiten de belastingperiode is een afspraak altijd mogelijk op kantoor. Bent u klant bij ons dan zijn hier geen kosten aan verbonden.

U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken.

 

Wij bieden u een alternatief:

Wij kunnen de prijs voor het doen van uw belastingaangifte zo laag mogelijk houden als u de stukken zo afgeeft, mailt of per post opstuurt.

Prijs in 2020 zonder afspraak*

- Aangifte 1 persoon            € 50.-

- Aangifte 2 personen          € 65,-

Voor het inleveren van uw stukken (geen originele stukken) hoeft u geen afspraak te maken!

Wij zijn dagelijks van 8.30 t/m 17.00 geopend. Vanaf 29 februari t/m 28 maart zijn wij ook alle zaterdagen extra geopend. (zaterdag zijn wij tot 14.00 geopend)

* Voor arbeidsintensieve aangiftes met of zonder afspraak kunt u bovenop het standaard tarief een extra toeslag krijgen. Denkt u hierbij aan bv. aan- of verkoop van een huis, echtscheiding situaties en neveninkomen.

 

Mocht het voorkomen dat u uw afspraak niet kunt nakomen, verzoeken wij u vriendelijk dit tenminste 24 uur van te voren te melden. Indien het niet lukt binnen de genoemde termijn af te bellen, zijn wij helaas genoodzaakt kosten in rekening te brengen. De kosten zijn € 25,- voor het niet nakomen van uw afspraak.

Bij het klikken op akkoord gaat u ook akkoord met onze privacy voorwaarden