de Boer en Zwarts

Adres: De Corantijn 31-J 1689 AN Zwaag | Telefoon: 0229 - 298313 | E-mail: info@deboerenzwarts.nl

Belastingaangifte

Diensten van de Boer en Zwarts met betrekking tot de belastingaangifte:

  • Het verzorgen van de aangifte inkomstenbelasting en omzetbelasting;
  • Het elektronisch indienen van de aangifte inkomstenbelasting, dit betekent dat wij geen DigiD nodig hebben van klanten om de aangifte te versturen;
  • Het aanvragen of wijzigen van een voorlopige teruggave. Indien gewenst controleren wij uw aanslagen en dienen wij, indien van toepassing een bezwaarschrift in bij de Belastingdienst; 
  • Klanten van de Boer en Zwarts komen automatisch in de uitstel, indien de aangifte niet tijdig kan worden ingediend bij de Belastingdienst;
  • Het aanvragen, wijzigen of stopzetten van alle toeslagen;
  • Het controleren van uw toeslagen op uw persoonlijke toeslagen pagina, hierbij is wel een DigiD vereist. 

Let op: de Belastingdienst controleert meer en strenger. Het is dus van belang dat u de juiste gegevens aanleverd en dat deze compleet zijn.

Als u de belastingaangifte van ons ontvangt controleert u dan goed of u alle jaaropgave van uw inkomen heeft ingeleverd voor het doen van uw belastingaangifte. Wij hebben gemerkt dat het regelmatig voorkomt dat klanten een jaaropgave vergeten.

Door de belastingdienst wordt er dan een afwijking in uw belastingaangifte geconstateerd. Dit heeft consequentie voor uw aangifte en eventuele toeslagen.

Vaak is dit een ontbrekende jaaropgave van het UWV, afkoop pensioen, uitzendbureau of de werkgever.

Bij het UWV en de meeste uitzendbureaus moet u tegenwoordig de jaaropgave zelf downloaden. Ook kan het voorkomen dat de werkgever van bedrijfsvorm is veranderd.

Van eenmanszaak naar een VOF of BV, in dit geval moeten er dan twee jaaropgaven zijn.

 

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid indien de door u aangeleverde gegevens onjuist en/of onvolledig zijn. U blijft dus zelf verantwoordelijk voor de juistheid en volledigheid van de door u verstrekte gegevens.

Krijgen wij een brief van de belastingdienst met een afwijking van het uw inkomen, omdat er een jaaropgave is vergeten. Dan brengen wij extra kosten in rekening om de aangifte te corrigeren (kosten zijn € 20,-)